Havehjælp

Når foråret byder på sol og regn, står græsset os tit op om ørerne – og selvom det ikke er højeste prioritet i en travl hverdag, er det frustrerende at kigge ud i en skov af en græsplæne når man kommer hjem fra arbejde. Men uanset om det er hækken der skal klippes, græsset der skal slås eller ukrudtet der skal tæmmes, kan du få hjælp til haven via Cleady. Havehjælp kan bookes fra 195 kr./time – dette svarer til 149kr./time efter servicefradrag (vejledende pr. 01.05.2018).

Hjælp til haven med havehjælp

Book hjælp til haven

Er du glad for din have, men bliver den en lidt for stor mundfuld i den daglige rutine?

Hvis hækken vokser dig over hovedet eller græsplænen ligner en vildmark – så kan du bestille havehjælp via Cleady.

Sådan fungerer det

Bestil havehjælp på cleady.dk med en beskrivelse af, hvad du gerne vil have ordnet – gerne i en prioriteret liste. Så matcher vi dig med en ledig hjælper i dit område, som kommer ud og klarer opgaven i haven.

Du kan booke hjælp fra gang til gang, eller booke en fast hjælp hver uge, hver 2. eller hver 4. uge. Så gror græsset og ukrudtet dig aldrig om ørerne.

Betaling sker først 24 timer efter din hjælper har været ude hos dig og udført arbejdet.

Det kan du bruge havehjælp til

Det er dig der bestemmer, hvad der skal ordnes i din have – og hvornår det skal gøres. En hjælper fra Cleady har som regel prøvet lidt af hvert, men er heller ikke bleg for at tage fat i nye opgaver.

Eksempelvis kan din hjælper:

  • Slå græsset
  • Luge ud i bedene
  • Klippe hækken
  • Ordne tagrenderne
  • Vande blomster

Har du specielle ønsker der er udenfor det sædvanlige, kan det sikkert også klares – tøv ikke med at kontakte os på kundeservice@cleady.dk, hvis du har spørgsmål omkring havehjælp.

Er du klar til at booke?

Book havehjælp nu