Handyman København

Bestil en handyman København hos Cleady. Vi kan hjælpe med alle former for havearbejde og møbelsamling. Handymænd booket gennem os er sikkerhedsgodkendte og klar til at hjælpe dig.

Handyman København

En handyman København, bestilt igennem os, kan hjælpe med alverdens havearbejde og møbelsamling. Har du brug for et par ekstra hænder til det praktiske arbejde, kan du let og hurtigt få hjælp af Cleady.

Book en handyman København til:

Samling af møbler
Det er nok de færreste, der synes, samling af møbler er en fest. Derfor tilbyder vi at leje en dygtig fagmand ud til at hjælpe dig. Vi har stor erfaring med at samle alle slags møbler, alt fra små hylder til større, besværlige hæve/sænkeborde og skabe.

Hjælp til haven
Du kan også bestille erfarne havemænd med grønne fingre til at hjælpe dig med alt i haven. Vi kan bl.a. hjælpe med lugning af ukrudt, græsslåning, klipning af visne grene, maling af havestakittet, plantning af blomster og beskæring af buske.

Husk at du kan få håndværkerfradrag for hjælp til havearbejde.

Sådan booker du en altmuligmand til opgaver i København:

Lej en handyman København ved at bruge vores online bookingportal, der hurtigt guider dig igennem bestillingen.

Her indtaster du dit postnummer, hvilket tidspunkt, vi skal komme, i hvor lang tid – og hvilke praktiske opgaver, du ønsker hjælp til.

Kan du ikke være hjemme den dag, du ønsker hjælp, kan du blot notere, hvor du lægger dine nøgler.

Der er rig mulighed for at booke en fast ugentlig eller månedlig aftale – så du aldrig selv skal tænke på handymands-opgaver igen.

Vi har fokus på

God kommunikation og support alle ugens dage

Ved både faste aftaler og engangsopgaver lægger vi stor vægt på, at der er god kommunikation mellem dig og os. Derfor har vi også åbent for support alle ugens dage.

At vores arbejdsopgaver er forsikret

Hvis der skulle opstå et uheld, er vi forsikret. Det er vigtigt for os for at sikre dig tryghed.

Vi kan også hjælpe dig med privatrengøring København.

Er du klar til at booke?

Book handyhjælp nu