Handyman

En handyman booket via Cleady kan hjælpe dig med haven – uanset om det er hækken der skal klippes, græsset der skal slås eller ukrudtet der skal tæmmes. Hænderne er skruet godt på, så hvis du vil have hjælp til at samle IKEA-møblerne eller havemøblerne, så tøv ikke med at booke hjælp. Alle handymænd via Cleady har erfaring, er sikkerhedsgodkendte og opgaven er forsikret, hvis uheldet sker.

Bestil handyman og få hjælp til haven

Book en havemand via Cleady

Havemanden klarer det hårde arbejde for dig, så du får den have, du gerne vil have. Havemanden klarer både hækken, græsplænen, bedet samt tagrenderne. Har du specielle ønsker der er udenfor det sædvanlige, kan det sikkert også klares.

Når du booker en handyman og får hjælp til haven, kan du læne dig tilbage og nyde livet i stedet. Du kan booke hjælp fra gang til gang, eller booke en fast hjælp hver uge, hver 2. eller hver 4. uge. Så gror græsset og ukrudtet dig aldrig om ørerne.

Book hjælp til samling af møbler

Vi har næsten alle prøvet det: vi har brugt tid på at købe møbler, for derefter at stå udmattet og skulle i gang med at samle det. Når møblerne er samlet, har de fleste oplevet at stå med en til flere skruer tilbage efter at have samlet et IKEA-skab. Der er ingen grund til, at du skal have alt det besvær. Book i stedet en handyman via Cleady, der samler alt fra små borde og kommoder til hele skabssystemer for dig. Du slipper for frustrationer, klemmelus og besvær.

Ønsker du dit hjem skal have lidt ekstra opmærksomhed, så tænk over om du vil booke nogle af de ekstra services. Dem lægger du bare til, når du foretager din bestilling. Dermed ved du hvilken pris du skal betale inden arbejdet går i gang. Du ved nøjagtig hvad der bliver gjort, og hvad prisen bliver. Vi har endda gjort bookingen lige til. Klik nedenfor og book nemt din handyman til hjemmet eller til haven nu.

Er du klar til at booke?

Book handyman nu